Tutireceptek.hu fejléc

Karin narancsos piskótája recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1/2 narancsot fagyasztóba teszünk.
4 egész tojást 16 evőkanál cukorral habosra keverünk, majd fokozatosan hozzáadunk 24 e.kanál tejet és 6 e.kanál olajat. Alaposan összedolgozzuk, és apránként belekavarunk 24 e.kanál lisztet és 1 cs. sütőport.
Lisztezett, vajazott tepsiben kisütjük. Ha kihűlt, kettévágjuk.

Elkészítés:
Töltelék:
15 dkg cukrot 2 e.kanál vízzel, 3 e.kanál baracklekvárral összefőzünk. Ha kihűlt, a 1/2 fagyasztott narancsot belereszeljük, amjd a piskóta egyik felét belemorzsoljuk és összedolgozzuk a tölteléket.
A megmaradt 1/2 piskótára rásimítjuk és csokimázzal bevonjuk.

Tanácsok:
Jó étvágyat!


A receptet beküldte: Marcsietta

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Narancsos puncstorta » Narancsos finomság » Mézes narancsos puncs » Narancsos Őzcomb
» Narancsos sajtkoktél » Narancsos puncs » Túrós-narancsos pohárkrém » Narancsos kuglóf
» Zabkorpás- narancsos süti » Narancsos répakrémleves » Narancsos kacsahúspástétom » Narancsos, gombás kacsa
» Narancsos csokis muffin » Narancsos kacsamell » Narancsos csirkecombok » Narancsos-mandulás kifli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.