| Karin narancsos piskótája receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1/2 narancsot fagyasztóba teszünk. 4 egész tojást 16 evőkanál cukorral habosra keverünk, majd fokozatosan hozzáadunk 24 e.kanál tejet és 6 e.kanál olajat. Alaposan összedolgozzuk, és apránként belekavarunk 24 e.kanál lisztet és 1 cs. sütőport. Lisztezett, vajazott tepsiben kisütjük. Ha kihűlt, kettévágjuk. Elkészítés: Töltelék: 15 dkg cukrot 2 e.kanál vízzel, 3 e.kanál baracklekvárral összefőzünk. Ha kihűlt, a 1/2 fagyasztott narancsot belereszeljük, amjd a piskóta egyik felét belemorzsoljuk és összedolgozzuk a tölteléket. A megmaradt 1/2 piskótára rásimítjuk és csokimázzal bevonjuk. Tanácsok: Jó étvágyat! A receptet beküldte: Marcsietta Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |