| Káposztán sült hurka-kolbász receptEgytálételek Hozzávalók: 1 kg savanyú káposzta 2 db májas hurka 2 db véres hurka 2 db sütni való kolbász sertészsír Elkészítés: Zsírozzunk ki egy tepsit, öblítsük le a káposztát, és terítsük a sütőedénybe. Öntsünk rá egy kevés vizet, fektessük rá a disznóságokat, kenjük meg őket leheletnyi zsírral, majd szurkáljuk meg pár helyen, nehogy kidurranjanak. Előmelegített sütőbe toljuk a tepsit, majd háromnegyed óra alatt süssük készre. Forrón halmozzuk tányérra, friss kenyérrel és hideg sörrel tálaljuk. Tanácsok: Ha nagyon éhesek vagyunk, süssünk mellé negyedekre vágott burgonyát is. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |