Tutireceptek.hu fejléc

Káposztán sült hurka-kolbász recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg savanyú káposzta
2 db májas hurka
2 db véres hurka
2 db sütni való kolbász
sertészsír

Elkészítés:
Zsírozzunk ki egy tepsit, öblítsük le a káposztát, és terítsük a sütőedénybe. Öntsünk rá egy kevés vizet, fektessük rá a disznóságokat, kenjük meg őket leheletnyi zsírral, majd szurkáljuk meg pár helyen, nehogy kidurranjanak.
Előmelegített sütőbe toljuk a tepsit, majd háromnegyed óra alatt süssük készre.
Forrón halmozzuk tányérra, friss kenyérrel és hideg sörrel tálaljuk.

Tanácsok:
Ha nagyon éhesek vagyunk, süssünk mellé negyedekre vágott burgonyát is.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós guba » Paprikás krumpli újragondolva » Sonkás-sajtos zöldségfelfújt » Egy egyszerű hétköznapi ebéd
» Balázska rakottas » Karfiol pizza » Zöldséges csirkemell » Sajtos tészta gazdagon
» Vadas kacsazúza » Gyümölcsös csirkemell » Majorannás csirke » Sajtos rántott csirkemáj
» Zabpaníros rántotthús » Édes-savanyú káposzta » Ludaskása 2 » Gombamártás tarhonyával


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.