| Kanári krumpli receptKöretek Hozzávalók: apro uj krumpli tengeri só (vagy bármilyen, de hasznos ezt enni mindig) egy pici vaj Elkészítés: tengeri sós vizben felteszem a nagyon pici krumplikat, sok sót kell beletenni, mert már mással nem füszerezzük. amikor megfőtt, betolom a sütőbe, előtte vajat reszelek rá. kb. 15 percig sütöm amig a héja nem ráncosodik. Tanácsok: a Kanári szigeteken 7x ültetik és 7x szedik a krumplit, igy mindig van uj krumplijuk, ezért lehet nemzeti étek ez az étel. héjastól eszik, vagy csak főve, vagy főve-sütve. különböző szószokkal izesiti még - paprika szósz, fokhagymaszósz, vagy bármi amit itthon is meg tudunk csinálni, sajt vagy besamell mártás. tényleg finom A receptet beküldte: danya Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |