| Juhtúrós gnocci tálka receptEgytálételek Hozzávalók: 1kg gnocci 5-10 dkg füstölt szalonna 20 dkg császárhús 12 dkg juhtúró 2 dkg vaj 1 ek. liszt 2 dl tej 2 ek. tejföl 20 dkg reszelt aromás félkemény sajt 1 nagy gerezd fokhagyma 3 ek. apróra vágott snidling Elkészítés: A császárhúst és a szalonnát felkockázom, és zsírjára sütöm. A vajból, lisztből és tejből besamel-mártást főzök. Hozzáadom a tejfölt, az összetört fokhagymát, a juhtúrót, a reszelt sajt nagy részét. Kevergetés mellett összeolvasztom, és sajtmártást készítek belőle. A gnoccit kifőzöm, beleforgatom a szalonnás zsírba. Hozzáadom a sajtmártást, és összeforgatom. Kis tálkára púpozom, megszórom a reszelt sajttal, és 180 fokos sütőben barnára sütöm. A receptet beküldte: cicaaa65 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |