| Gnocci másképpen receptTésztafélék Hozzávalók: 2csomag gnocci 2tasak sajtszósz(maggi,knorr)0.5dl tej,10dk margarin 20-30dk gomba 20dk(kb)sonka,vagy húsosszalonna só,bors ízlés szerint 2közepes fej hagyma Elkészítés: A gombát felszeleteljük,a sokát(szalonnát)nagyon kevés olajon kisütjük.Ebbe a zsiradékba belerakjuk a hagymát,enyhén megpitítjuk,majd a gombát.Így még néhány percig tovább pároljuk.Izlés szerint fűszerezzük.Megfőzzük a gnoccit,leszűrés után belekeverjük a gombás,sonkás dolgokat.Elkészítjük a sajtszószt,majd ráöntjük a gnoccira,és jól összekavarjuk.A tetejére még bónuszba reszelhetünk sajtot is! Tanácsok: A gnocci főzésével nagyon kell vigyázni!Nagy lábasban,sok sós vízben érdemes főzni.Ahogy jönnek fel a víz tetejére,azonnal szedegetni kell ki,különben ragacsos lesz. Elkészítési idő: 50 perc Kalóriatartalom: sok kcal Szénhidráttartalom: sok gramm Zsírtartalom: passz gramm A receptet beküldte: nyuler@citromail.hu Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |