Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos pácban érlelt karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 szelet sertéskaraj
1 nagy doboz natúr joghurt
1 dl olaj
6 nagy gerezd fokhagyma
só, törött színesbors
1 teáskanál majoranna

előfőzött burgonya (tetszőleges formára szeletelve)
sültburgonya fűszersó
kevés olaj

Elkészítés:
A húsokat megmossuk, szárazra töröljük.
A fokhagymát fokhagymanyomón áttörjük és a joghurttal, az olajjal és a fűszerekkel összekeverjük. A húsokat megforgatjuk a pácban és letakarva egy éjszakára is hűtőbe tesszük.
Sütéskor egy tepsibe rakjuk a húsokat, fél dl vizet öntünk alá és fólia alatt 150 fokon megsütjük. A vége felé levesszük az alufóliát, hogy pirosra süljenek a húsok.
Amíg a hús sül, addig a félig megfőtt burgonyát leszűrjük és a fűszersóval összekeverjük. Teflon bevonatos serpenyőben kevés olajat hevítünk, majd a burgonyákat megsütjük.

Tanácsok:
Joghurtos-uborkasalátát kínálunk hozzá.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nyári joghurtos saláta » Joghurtos csirkecomb » Sajtos karaj » Epres-joghurtos túrótorta
» Joghurtos Gyümölcsös torta » Karaj bundában » Joghurtos csoda$ » Joghurtos gyümölcstorta
» Joghurtos almatorta » Gyümölcsjoghurtos muffin » Sajtos, sült karaj » Joghurtos meggyesparfé
» Karajtekercs 2 » Fokhagymás karaj II. » Joghurtos gyümölcs torta » Joghurtos torta.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.