Tutireceptek.hu fejléc

Japán sárgarépás-hagymás káposztasaláta fűszeres joghurttal recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kis fej káposzta
2 sárgarépa
1 fej hagyma
3 dl joghurt
mokkáskanálnyi őrölt gyömbér
mokkáskanálnyi fehérbors
teáskanálnyi só

Elkészítés:
A káposztafej külső leveleit leszedjük, torzsáját kivágjuk. A káposztát nagyon vékony csíkokra vágjuk, tálba tesszük. Meghámozzuk a répát, és nagylyukú reszelőn a káposztacsíkokhoz reszeljük. Meghámozzuk és vékonyan felkarikázzuk a hagymát. Ezt is a káposztához adjuk, majd a káposztás-hagymás-répás keveréket az egy teáskanálnyi sóval nagyon alaposan összekeverjük. Hagyjuk kb. 20 percig állni, amíg a keverék is levet enged.
A joghurtot elkeverjük a gyömbérrel és a fehérborssal. A káposztás keveréket alaposan kinyomkodjuk, és a joghurtos keverékbe forgatjuk.

Tanácsok:
(Fogyókúrás.)


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Galyasági fűszeres gulyás » Fűszeres vaddisznó » Fűszeres tea » Mini fűszeres fánkocskák
» Zöldfűszeres light saláta » Őszibarackflip joghurttal » Fűszeres gyümölcsálom » Zöldfűszeres tésztasaláta
» Sült gombafejek fűszeresen » Zöldfűszeres sült » Fűszeres tésztás csirke » Nyers káposztasaláta
» Fűszeres nyárs » Fűszeres májpástétom » Zöldfűszeres kecskesajt » Fűszeres túró


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.