| Spenótos-húsos finomság receptEgytálételek Hozzávalók: 300 g főtt füstölt hús 200 ml tej 100 g zsemlemorzsa 2 tojás 50 g vaj vagy margarin kb. 500 g spenót (friss) fekete bors szegfűbors só Elkészítés: A főtt füstölt húst vágjuk apró kockákra. Egy tálban verjük habosra a tojásokat, majd keverjük hozzá a tejet, a sót és a fűszereket. Adjuk a keverékhez a húst és az összetépett, ill. aprított spenótot is. A masszát keverjük össze a zsemlemorzsával, így nem lesz túl lágy. Egy tűzálló tálat kenjük ki vajjal, majd az elkészített masszát 180 fokon 30-40 percig süssük meg. Tanácsok: Friss vegyes salátával igazán laktató és finom! Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: ördög Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |