| Hideg zöld leves receptLevesek Hozzávalók: 2 nagy érett avokádó, 1 10 centis friss uborka, 1-1 csokor friss bazsalikom, és petrezselyemlevél, 1 kisebb édeskömény, néhány endívialevél, 5 dkg kimagozott zöld olívabogyó, 8 dl zöldséglé, 3 evőkanál citromlé, 2 dl tejszín, só,bors Elkészítés: Az avokádókat hámozzuk meg,magozzuk ki,és a húsát vágjuk darabokra.Adjunk hozzá zöldséglevet és turmixoljuk el.Ha elkészült az avokádós zöldséglé,keverjük hozzá az összes zöldséglevünket,ízesítsük sóval,borssal és citromlével.Az uborkát vágjuk vékony csíkokra a fűszer növényeket pedig ollóval szeljük fel. A felszelt zöldségeket és az olívabogyót adjuk az avokádós léhez,és tálalás előtt keverjük el a tejszínnel. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: esztella100 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |