| Héjában sült krumpli joghurtos öntettel receptEgytálételek Hozzávalók: 4-5 közepes nagyságú krumpli, 20 dkg paradicsom, 3 szál újhagyma, bazsalikom, 1 gerezd fokhagyma, 5 dkg juhsajt, 2 doboz natúr joghurt, citrom, só, bors. Elkészítés: Elkészítés: Megmossuk a krumplit, tepsibe tesszük és a sütôben sütjük 50-60 percig. A megmosott paradicsomot kockára vágjuk, az újhagymát felkarikázzuk, mindkettôt bazsalikommal megszórjuk. A joghurtot elkeverjük a juhsajttal, a szétzúzott fokhagymával, citromlével, borssal, ízlés szerinti sóval. Összekeverjük a joghurtot a paradicsommal, hagymával és ráöntjük a sült, lehámozott burgonyára. 83 kcal/100 g. Kalóriatartalom: 83 kc kcal A receptet beküldte: Anyagi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |