| Esti gyors melegszendvics receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 8 szelet kenyér Szendvicskrém 30 dkg párizsi 20 dkg trappista sajt 1 közepes db vöröshagyma 3 dl tejföl 1 teáskanál mustár 2 teáskanál fokhagymakrém 1 kávéskanál só bors ízlés szerint ételízesítő ízlés szerint Elkészítés: Vágunk 8 szelet kenyeret. Mivel a krém elég "vastag", nem ajánlom a toast kenyeret. Szendvicskrém Nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük a párizsit és a sajtot. Kisebb lyukú reszelőn lereszeljük a hagymát is. Összekeverjük a párizsit, a sajtot, a hagymát, majd hozzáadjuk a tejfölt. Ha picit sűrű, lehet még tejföllel hígítani. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a mustárt és a fokhagymakrémet. Utóbbit helyettesíthetjük 1-2 gerezd apróra vágott fokhagymával is. Ráhalmozzuk a kenyérszeletekre a krémet, és az előmelegített sütőben pirulásig sütjük. sütési hőfok: 180°C sütési mód: alul-felül sütés A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |