| Hangyaboly receptSütemények, édességek Hozzávalók: - 25 dkg margarin - 25 dkg porcukor - 1 cs. vsn. cukor - 1 citrom - 5 tojás - 25 dkg liszt - 1 csomag csokis tortadara (ami olyan, mint az egérkaki) - 1 db étcsoki tortabevonó - 1 dl rum Elkészítés: A margarint, a porcukrot, a van. cukrot citromhéjat kikeverjük. Hozzákeverjük az 5 tojássárgát, a lisztet, a tortadarát, a rumot, majd a végén az 5 tojás habját. 2 db őzgerincet kizsírozunk és lisztezünk majd elosztjuk bennük a masszát. Előmelegített sütőben sütjük. Ha kihűlt bevonjuk a tortabevonóval. Tanácsok: Nagyon finom és úgy néz ki mikor felszeljük mintha hangyák lennének benne. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: emrus Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |