| Hamis krémes2 receptSütemények, édességek Hozzávalók: 2 csg háztartási keksz kb. 50 dkg. (szögletes) 2 Aranka van.puding 4 habpor (Tesco) 1 Habfixáló (Oetker) 2 van. cukor 5 kanál cukor 25 dkg Rama 4 tojás sárgája 1 zselatin (Horváth Rozi) 1,5 l tej (kb) 2 db Katica tortabevonó 2 dl olaj Elkészítés: 1,/A Ramát kikeverjük a cukorral és a tojás sárgákkal 2,/A zselatint kb. 2 dl langyos tejben feloldjuk. 3,/A pudingport, a habport, a habfixálót és a van.cukrot habosra keverjük a többi tejjel, utána összekeverjük a vajas masszával, majd belekeverjük a feloldott és lehűlt zselatint. 4,/A tortabevonót felolvasztjuk és belekeverjük a 2 dl olajat. 5,/ 1 sor kekszet lerakunk a tepsi (nagy és mély tepsi) aljára, ráöntjük a krémet, a tetejére megint kekszet teszünk, végül ráöntjük a langyosra hűlt csoki mázat. Tanácsok: Jó ha fogyasztás előtt legalább egy napig áll, hogy a keksz megpuhuljon. A receptet beküldte: parkat Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |