| Halpogácsa sajttal, kukoricával receptHalas ételek Hozzávalók: 1,5 pangasius törzs felolvasztva 1/4 fej lilahagyma apróra vágva 2 tojás 10-15 dkg reszelt sajt 2 evőkanál zsemlemorzsa + a forgatáshoz 2-3 kanál kukorica 2 kisebb szelet kenyér tejbe áztatva halfűszer metélőhagyma petrezselyem pirospaprika pici fokhagymakrém olaj a sütéshez Elkészítés: A kenyereket áztassuk tejbe. A halat olvasszuk fel és vágjuk apró kockákra, adjuk hozzá a hagymát, a tojásokat, a reszelt sajtot. Fűszerezzük ízlés szerint metélőhagymával, petrezselyemmel. A halfűszer nagyon sós, ezért én nem tettem bele külön sót. Tegyük hozzá a kenyeret, a zsemlemorzsát, a kukoricát. Jól keverjük össze. Adjuk hozzá a pirospaprikát, hogy szép színt adjon neki. Formázzunk kis gombócokat, lapítsuk le, forgassuk zsemlemorzsába, majd süssük ki olajban. A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |