| Halas burgonyás fasírt receptHalas ételek Hozzávalók: 50dkg burgonya 25 dkg füstölt tőkehal 4 evőkanál tej 25 g vaj 150-200g fagyasztott zöldborsó 100g kenyérmorzsa 1 evőkanál olaj Elkészítés: Főzzük meg a burgonyát és a tojást, majd tisztítsuk meg , és törtjük össze. A halat sózzuk meg és a vajjal, a tejjel lassú tűzön 5-6 percig fedő alatt főzzük. Ezt követően szűrjük le, a halat vágjuk apró darabokra és a leszűrt levet keverjük a krumplihoz és a tojáshoz. Ezt követően a halat és a borsót is keverjük a masszánkhoz, formáljunk kis gombócokat majd lapítsuk el, és zsemlemorzsába forgassuk meg. A fasírtokat kenjük be olajjal és előmelegített tepsibe 25-30 percig süssük. Félidőben fordítsuk, meg, hogy a zsemlemorzsa egyenletesen arany színűre piruljon. A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |