Tutireceptek.hu fejléc

Sárgarépás fasírt recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
2 sárgarépa
2 póréhagyma
2 burgonya
1 húsleveskocka
2 tojás
2 zsemle
1/2 pohár tej
csipetnyi őrölt szerecsendió
izlés szerint:- só
-bors
petrezselyemzöld

Elkészítés:
A tisztított burgonyát,répát és póréhagymát vágjuk csíkokra,karikára. Pároljuk meg a húsleveskockával izesített vizben, forrástól számítva 10 percig. Hagyjuk kihülni majd szűrjük le. Közben a zsemlét áztassuk tejbe majd nyomkodjuk ki.Üssünk hozzá két tojást,keverjük hozzá a kissé összetört zölcségeket.Izésitjük sóval,borsal,őrölt szerecsendióval, szinezhetjük pirospaprikával. A masszából pogácsákat vagy rudakat formázunk,forró olajban pirulásig sütjük.


A receptet beküldte: Ritus78


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabos fasírt » Brokkoli fasírt párizsival » Gombás fasírtpogácsa » Fasírt másképpen
» Fasírt édesburgonyából » Finom tojásos fasírt » Csirkefasírt » Hideg sárgarépasaláta
» Fasírtgolyók » Sárgarépás zöldmetélt » Amerikai töltött fasirt 2 » Cukkini fasírt
» Diós fasírt. » Sajttal töltött fasírt » Egybensült gombás fasírt » Fasírt Marcipanbaba módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.