Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás zöldbabsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg zöldbab
1 fej hagyma
cukor
ecet
bors
étolaj


Elkészítés:
A zöldbabot megpároljuk.A hagymát vékony karikára vágjuk és forrásban lévő ecetes cukros sós lében 1-2 percig forraljuk.A babot leszűrjük és a hagymához tesszük,olajat öntünk rá ízlés szerint borsozzuk,majd hűtve fogyasztjuk.
Mirelit zöldbabból is készíthető!


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Póréhagymás babsaláta » Rakott hagymás burgonya » Hagymás húsgombócleves » Hagymás csirkecomb
» Virslis zöldbabsaláta » Medvehagymás túrógombóc » Sajtos-hagymás muffin » Finom hagymás pogácsa
» Tejfölös zöldbabsaláta » Fokhagymás húsgolyók » Fokhagymás padlizsán bartá » Újhagymás-retek-saláta
» Almás-hagymás csirke » Fokhagymás Graham kenyér » Medvehagymás krumpli csoda » Hagymás sajtos galuska


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.