Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás zöldbabsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg zöldbab
1 fej hagyma
cukor
ecet
bors
étolaj


Elkészítés:
A zöldbabot megpároljuk.A hagymát vékony karikára vágjuk és forrásban lévő ecetes cukros sós lében 1-2 percig forraljuk.A babot leszűrjük és a hagymához tesszük,olajat öntünk rá ízlés szerint borsozzuk,majd hűtve fogyasztjuk.
Mirelit zöldbabból is készíthető!


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás camembert-leves » Almás-hagymás szelet » Lilahagymás pogácsa » Hagymás bab
» Hagymás szelet » Fokhagymás sajtkrémleves » Fokhagymás tarja » Medvehagymás falatkák
» Kéthagymás csusza » Hagymás mozzarellás csirke » Gomba hagymásan eltéve » Medvehagymás saláta
» Fokhagymás-paprikás omlett » Medvehagymás pesto II. » Hagymás krumpli » Póréhagymás szalonnás pite


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.