Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás édesburgonya recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
2 db édesburgonya
2 kisebb lilahagyma
1 nagyobb vöröshagyma
10 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olaj

bors

Elkészítés:
Az édesburgonyát megtisztítjuk kockára vágjuk,tepsibe tesszük.Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát.Az olajjal meglocsoljuk sózzuk ,borsozzuk és összeforgatjuk az egészet. Előmelegített sütőben elkezdjük sütni.
Közben a hagymákat megtisztítjuk és szálasra vágjuk.
Ha a már a burgonya majdnem megsült ,akkor kivesszük a sütőből és rászórjuk a hagymát.Újra összekeverjük és visszatesszük a sütőbe és készre sütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Medvehagymás krém » Medvehagymás krumpli csoda » Fokhagymás-kapros halfilé » Fokhagymás csirkecsíkok
» Hagymás-krumplis pogácsa » Fokhagymás sajtleves » Póréhagymás virslisaláta » Hagymás törtkrumpli
» Hagymás spätzle » Hagymás rántott csirkecomb » Fokhagymás vaddisznótokány » Hagymás mustáros tarja
» Fokhagymás sült csuka » Faddi fokhagymás csuka » Fokhagymas-sajtos burgonya » Hagymás-gombás csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.