| Habos pogi receptSütemények, édességek Hozzávalók: tészta: 8 tojás 8 evőkanál cukor 6 evőkanál liszt 3 evőkanál puncs ízű pudingpor 1 vaníliás cukor 1/2 sütőpor csipet só 2 evőkanál ráma margarin Krém: 2 cs.puncs ízű pudingpor 2 evőkanál cukor 3/4 l tej 15 dkg ráma margarin 1/2 l HULALA növényi tejszín 3/4 Elkészítés: A tojások fehérjét,sárgáját külön választjuk.A fehérjéből kemény habot verünk.A sárgáját habosra keverjük a cukorral ,vaníliával,margarinnal.Majd hozzáadjuk a többi hozzávalót és a fehérjéből vert habot. Nagyobb méretű tepsiben sütőpapíron , vagy szilikonon 175 fokon kb 20-25 percig sütjük.Sülés után pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk és hűlni hagyjuk . Közben elkészítjük a krémet: a pudingokat keményre főzzük a tejjel és cukorral. Ha megfőtt szintén kihűtjük.Felverjük a növényi tejszínt kemény habbá.Ha a puding kihűlt hozzákeverjük elsőként a margarint , majd a kemény habot.Csillagcsővel a pogácsákra nyomjuk a krémet,majd ízlés szerint mazsolával ,reszeltcsokival diszíthetjük. Tanácsok: Nagyon dekoratív ,de egyszerű ,finom süti . Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: stechner Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |