| Gyümölccsaláta túrókrémmel receptSütemények, édességek Hozzávalók: (4 adaghoz): 2 narancs, 2 kivi, 2 banán, 1 alma, 1 nektarin, 2 evőkanál citromlé, 1 evőkanál CANDEREL édesítőpor; a túrókrémhez: 40 dkg félzsíros tehéntúró, 2 dl kefir; 1 mokkáskanál reszelt citromhéj, 2 evőkanál citromlé, 4 evőkanál CANDEREL édesítőpor; 3 dkg pörkölt, szeletelt mandula Elkészítés: A narancsokat meghámozzuk, fehér héjukat is leszedjük, majd a hártyákat egy éles kés segítségével eltávolítjuk. A kivit, valamint a banánt hámozás után hosszában félbevágjuk és felszeleteljük. A nektarint és az almát megmossuk, negyedekbe vágjuk, kimagozzuk és felszeleteljük. Az összes feldarabolt gyümölcsöt tálba tesszük és citromlével megöntözzük. A CANDEREL édesítőporral meghintjük és kissé átforgatjuk. További felhasználásig hidegre tesszük. A túrókrémhez a kefirt, az áttört túrót, a reszelt citromhéjat és a citromlevet teljesen simára keverjük, majd a CANDEREL édesítőporral kellemesen édesre ízesítjük. A gyümölcsöt tálalás előtt ismét kissé átforgatjuk, négy desszertes tányéron elosztjuk és a túrókrémmel megkoronázzuk. Mindegyik adagra rászórunk a mandulából. Jól behűtve kínáljuk. Kalóriatartalom: 287 kcal Szénhidráttartalom: 20 gramm A receptet beküldte: Gvivike Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |