| Egyszerű somlói galuska receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1 db pikótatekercs. 1 bögre capuccinó 1 liter tej. 1 csom. főzésnélküli csokipuding. 1 csom. főzésnélküli vaníliapuding. 10 dkg darált dió 1 flakon tejszinhab spray. Elkészítés: A piskótatekercset darabokra szét kell szedni, majd egy jénai tál aljára le kell helyezni az első réteget. Minden piskótaréteget a capuccinóval meg kell locsolni. A csoki és vaníliapudingot külön-külön fél-fél literrel ki kell keverni. A már elkészült pudingot rétegesen helyezzük a piskótalapra a következőképpen: meglocsolt piskóta, vaníliás p., dió, piskóta, csoki p., dió stb. egészen, addig, amíg van a hozzávalókból. Tanácsok: A piskóta kiegészítése képpen lehet használni babapiskótát, háztartásikekszet. Összeállítása után kb fél órára a hűtőbe kell tenni és utánna tökéletes lesz! :) A capuccinóval éppen annyira locsoljuk meg a piskótát, hogy egy kis színe legyen. Lehet felváltva csokis és fehér piskótát is használni, úgy talán mégfinomabb. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: Ildenc Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |