| Görögösen pácolt sült csirkecombok receptHúsételek Hozzávalók: 75 g görög joghurt 1 ek olívaolaj 1 gerezd fokhagyma 1 kk oregánó 1 ek petrezselyem 1 ek citromlé 0.5 citromból nyert citromhéj só ízlés szerint bors ízlés szerint 4 db csirke felsőcomb Elkészítés: A joghurtot simára keverjük az olajjal, az áttört fokhagymával, a citromhéjjal, citromlével. Majd hozzákeverjük az oregánót és a petrezselymet. Sóval, borssal ízesítjük. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, majd a páchoz adjuk, jól összekeverjük, és egy hűtőzacskóba csomagolva (legalább kb. 30 percre)a hűtőben hagyjuk pácolódni. A húst egy tepsibe rakjuk, betesszük a 190 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 50-60 perc alatt megsütjük. sütési hőfok: 190°C sütési mód: alul-felül sütés A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |