Tutireceptek.hu fejléc

Gombával töltött karaj zöldségágyon recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg karaj
1 zsemle
25 dkg gomba
2 fej vöröshagyma
3 kemény tojás
1 nyers tojás
2 paradicsom
3 zöldpaprika
1 tejföl
piros arany
egy csipet kakukkfű
1 dl olaj
1 gerezd fokhagyma
pirospaprika

bors

Elkészítés:
A gombát vékonyan szeleteld fel. Olajon fonnyaszd meg az apróra vágott hagymát, majd dobd rá a gombát, és pirítsd addig, amíg a leve el nem fő.
Ehhez keverd az áztatott, apróra tépkedett, kinyomkodott zsemlét, a tejfölt, sózd-borsozd, add hozzá a kakukkfüvet, a kockára vágott kemény tojást és a nyers tojást. Jól gyúrd össze.

A karajt középen szúrd fel, és töltsd meg. A két végét tűzd össze, és forró olajban forgasd meg. Tedd tepsibe, rakd mellé a feldarabolt zöldpaprikát, a paradicsomot és a fokhagymát. Önts alá kevés vizet, majd told sütőbe, és közepes lángon süsd meg - ez körülbelül másfél óra. Az átszűrt szafttal tálald.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos karaj » Töltött fasírttekercs » Tojással töltött zsemle » Majoránnás sertéskaraj
» Töltött csirke olaszosan » Tojással töltött fasírt » Túróval töltött kifli » Töltött krumplifánk
» Töltött krumpli héjában » Töltött hagymacsónakok » Körözöttel töltött paprika » Párolt káposzta gombával
» Erdélyi töltött paprika » Padlizsánragu gombával » Gombával rakott cukkini » Rakott sült karaj...


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.