| Gombás-tejszínes tészta olajbogyóval receptTésztafélék Hozzávalók: 40 dkg orsótészta 25 dkg gomba 4 gerezd fokhagyma 3 ek. olaj 1 tasak milánói makaróni por 10 dkg krémsajt(tejszínes) 10 dkg olajbogyó(ha lehet, fekete) 3 dl tejszín só,bors,oregano Elkészítés: A tésztát sós vízben kifőzzük. Az olajon megpirítjuk az apróra vágott gombát és a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, oregánóval fűszerezzük. Ha elfőtte a levét, hozzáadjuk a Knorr Rafinériát, felengedjük a tejszínnel. 2-3 percig forraljuk, majd belekeverjük a krémsajtot és a karikákra vágott olajbogyót. Időnként megkeverjük, készre főzzük. Ha túl sűrű, a tészta főzővizével higíthatjuk. A leszűrt tésztát beleforgatjuk. Tálaláskor apróra vágott friss oregánóval megszórhatjuk. A receptet beküldte: siti Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |