| Gesztenyetekercs egyszerűen receptSütemények, édességek Hozzávalók: A tésztához: 25 dkg darált keksz, 15 dkg margarin, 10 dkg porcukor, fél dl rum, 1 kiskanál kakaó. A krémhez: 25dkg gesztenyemassza, 12 dkg margarin, 10 dkg porcukor, 1 kupica rum, 1 kiskanál kókuszreszelék. Tetejére: tortabevonó vagy csokimáz. Elkészítés: A darált kekszet a margarinnal, a cukorral, a rummal, a kókuszreszelékkel és a kakaóval összedolgozzuk. A krémhez a gesztenyemasszát áttörjük, és a margarinnal, a cukorral, a rummal és a kókuszreszelékkel összegyúrjuk. A tésztát kinyújtjuk és megtöltjük a krémmel, feltekerjük és 1 órára betesszük a fagyasztóba. Ha kivesszük, csokimázzal vagy tortabevonóval leöntjük. Tanácsok: Ha valaki szereti a kókuszreszeléket, akkor a tésztába tehet 1 evőkanál kókuszreszeléket, a krémbe meg 1 kiskanál kókuszreszeléket. :) Így is nagyon finom. :) A receptet beküldte: tinendo Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |