Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyés-parajos tésztás egytál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
25 dkg egész gesztenye
25 dkg parajlevél
25 dkg szarvacska száraztészta
3 gerezd fokhagyma
másfél dl tejszín
füstölt sajt
kevés cukor
kevés olaj
kevés fehérbor
fehérbors
szerecsendió
oregánó
majoránna
pirospaprika

Elkészítés:
A serpenyőben két kanál cukrot olajon olvassz meg, forgasd bele a tört fokhagymát és az egész gesztenyéket. Pici vízzel vagy borral engedd fel, gazdagon fűszerezd meg, és tedd bele a parajleveleket csíkozottan. Picit forgasd meg, engedd fel a tejszínnel, és fordítsd bele a száraztésztát. Fedő alatt időnként kevergetve főzd, amíg a tészta el nem készül. Ha a leve lefőtt, illetve a gesztenye és a tészta is puha, akkor reszeld rá a sajtot, és forrón tálald.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkeegytál » Zöldbabos egytál báránnyal » Csirkés tésztasaláta » Tojásos egytálétel
» Olasz tésztasaláta » Pikáns egytálétel » Mexikói babos egytál » Tésztasaláták királynője
» Túrós sajtos tésztasaláta » Házi tésztasaláta » Babos tésztasaláta » Omlós krémes Tésztásfültől
» Hideg tésztasaláta » Egyszerű tésztasaláta » Lecsós csirkemell egytál » Tésztasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.