Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyegolyó II. recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
50 dkg gesztenyemassza (2 csomag)
50 dkg darált háztartási keksz
10 dkg porcukor
rum ízlés szerint
25 dkg margarin
A csokimázhoz:
2 tábla tortabevonó
0,5 dl étolaj

Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, és diónyi nagyságú golyókat formálunk belőle. Fél órára a hűtőbe tesszük.

A csokimázhoz a tortabevonót gőz fölött felolvasztjuk, majd a hűtőből kivett golyókat belemártjuk, és fóliára rakjuk, míg a csoki kihűl rajta.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rumos gesztenyegolyó » Gesztenyegolyó 1 » Gesztenyegolyó » Gesztenyegolyóbisok
» Gesztenyegolyók » Csokis-diós szelet » Túrós pite Zsuzsis » Karamell krémes
» Csehszlovák krémes » Edzés előtti-utáni süti » Sonkás falatkák » Töltött csörögefánk
» Madártejszelet » Brigicsigabiga » Liszt nélküli máktorta » Datolyatorta 3


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.