| Garnélarák saláta friss fuszerekkel (4 személyre) receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 350 g tisztított garnélarák 30 g pirospaprika 30 g courgette (?) 70 g kimagozott fekete olajbogyó 2 evokanál snidling 2 evokanál petrezselyem só, bors Öntet: 25 ml ecet 100 ml hidegen sajtolt olivaolaj só, bors Elkészítés: Szeleteljük fel a pirospaprikát, (a cougette-t is, ha rájövök, hogy milyen fuszernövény lehet) és az olajbogyót. Vágjuk apróra a snidlinget és a petrezselymet. Keverjük össze a rákokat a zöldségekkel, sózzuk, borsozzuk. Keverjük össze az ecetet és az olivaolajat, sózzuk, borsozzuk, és gondosan adjuk hozzá a salátához. Tálaljuk kevés friss salátalevéllel, gyógynövényekkel és finom kenyérrel. A receptet beküldte: LoLiNa Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |