| Frutti di Mare receptEgytálételek Hozzávalók: 2 személyre: 50 dkg tenger gyümölcsei zöldségekkel 2 db paradicsom 1 db húsos paprika 1 kis fej vöröshagyma 4-5 gerezd fokhagyma 2-3 ek. olívaolaj 2 ek. fokhagymás chiliszósz bors só Elkészítés: Egy nagyobb serpenyőben az apró kockákra vágott vöröshagymát olívaolajon megfuttatunk. Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, a kockákra vágott paradicsomot és paprikát. Sózzuk, ízlés szerint borsozzuk. 15 percig fedő alatt pároljuk. Ha szükséges kevés vizet, v. hal alaplevet adunk hozzá. Beletesszük a tenger gyümölcseit, majd lassan rázogatva még 15 percig pároljuk. Párolt rizzsel tálalhatjuk, de a friss, fehér bagett is nagyon megteszi mellé. A receptet beküldte: Rozália Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |