Tutireceptek.hu fejléc

Forró csokoládé recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 tábla tejcsoki, 1 L tej, 4-5ek cukrozott kakaópor, 1teáskanál mézessütemény fűszerkeverék, tejszinhab,

Elkészítés:
A tejet összekeverem a kakaóval és felmelegítem. Forrás elött beleteszem a csokoládét és a fűszert. Ha felforrt leveszem a tűzről. Melegen tejszinhabbal fogyasztható.

Tanácsok:
A csokoládé legyen Milka vagy Tibi csoki akkor a legfinomabb. Ha nem elég édes Neked akkor tegyél több kakaót bele.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: zsu80

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládés holdacskák » Csokoládés almakarikák » Csokoládé-királynő szelet » Bécsi csokoládés kávé
» Csokoládés epertorta » Csokoládés ecklerfánk » Csokoládéfagylalt » Kókuszos-csokoládés tallér
» Csokoládélikör » Csokoládékrém » Csokoládé holdacska » Mézes csokoládémártás
» Tejfölös csokoládékuglóf » Csokoládés biscotti » Csokoládéparfé » Forró mézes almalé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.