| Fordított hatlapos receptSütemények, édességek Hozzávalók: A tésztához: 50 dkg liszt, 15 dkg margarin, 12 dkg porcukor, csipet só, 1 tojás, 3 dkg kakaó, 1 kávéskanál szódabikarbóna, kevés tej. A krémhez: 5 evőkanál liszt, 8 dl tej, 2 csomag vaníliás cukor, 25 dkg margarin, 25 dkg porcukor. A tetejére: porcukor. Elkészítés: A tésztához való alapanyagokat jól összegyúrjuk és közepes méretű sütőlapon 6 lapot sütünk belőle. Majd elkészítjük a krémet: az 5 evőkanál lisztet a 8 dl tejjel sűrűre felfőzzük, majd ha kihűlt hozzákeverjük a 2 csomag vaníliás cukrot, a 25 dkg margarint és a 25 dkg porcukrot, majd ezzel a krémmel töltjük meg a lapokat. A tetejét porcukorral meghintjük. A receptet beküldte: tinendo Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |