| Céklás-csokis piskóta receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1 nagy főtt cékla felkockázva 20 dkg liszt 10 dkg kakaópor 1 csomag sütőpor 1 csomag vaníliás cukor 25 dkg világos barnacukor 3 tojás 2 dl olaj 10 dkg étcsokoládé kis darabokban Tejszínhab a tálaláshoz Elkészítés: Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. A céklát aprítóban pépesítsd (amennyire lehet, nem kell teljesen simára). Keverd el a száraz hozzávalókat, majd a tojással együtt keverd a céklához. Apránként csurgasd hozzá az olajat, végül a csokoládédarabokat. Kivajazott, kilisztezett formában süsd kb. egy órát (tűpróbáig), majd rácson hagyd kihűlni. Leöntheted csokimázzal is. Tejszínhabbal vagy vaníliafagylalttal tálald, hidegen és melegen is nagyon finom. A receptet beküldte: MRG Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |