Tutireceptek.hu fejléc

Fahéjas, diós dugó recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
30dkg dió
20dkg porcukor
2 tojás
1 csipet fahéj
15dkg liszt
35db dió a díszítéshez

Elkészítés:
A diót ledaráljuk,összekeverjük a porcukorral,a két tojással és a fahéjjal,ráhintjük az örölt fahéjat,legvégén pedig hozzáadjuk a lisztet.
A masszát nyomózsákba tesszük.Sütőpapírt helyezünk a sütőlemezre ,és nyomózsák segítségével egyenlő távolságban körülbelül hetven kis korongot nyomunk rá.Díszítésként mindegyik tetejére helyezzünk egy fél diót.

Tanácsok:
180 fokon 15 percig sütjük.


A receptet beküldte: nikol38


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kávés-fahéjas túrótorta » Fahéjas diós » Mézes-fahéjas almás süti » Fahéjas teasütemény
» Fahéjas császármorzsa » Fahéjas -almás muffin » Fahéjas madártej » Szilvás-fahéjas köles
» Fahéjas torta » Fahéjas víz » Cukros fahéjas rúd » Almás-fahéjas ragacs
» Gyömbéres-fahéjas máj » Fahéjas álom » Fahéjas zsemle » Fahéjas almaital


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.