| Almás-fahéjas ragacs receptReform ételek Hozzávalók: 2 dl tej 2 evőkanál mazsola 2 evőkanál kókuszreszelék 1 evőkanál fahéj 3 tabletta édesítőszer 5 evőkanál zabpehely 1 kisebb alma Elkészítés: A tejet kis lángon melegítjük a mazsolával, a kókuszreszelékkel, a fahéjjal, az édesítőszerrel és a zabpehellyel, amíg a zabpehely szét nem fő. Levesszük a tűzról, hagyjuk kihűlni. Lereszeljük az almát, majd a kihűlt ragacshoz keverjük. Frissen vagy hidegen fogyasztjuk. Tanácsok: Reggelire ajánlom. Ha nincs időd reggel pepecselni vele, akkor csináld meg este, de ne keverd bele az almát! Másnap eldöntheted, hogy hidegen szeretnéd enni, vagy megmelegíted a mikróban. Ekkor keverd bele az almát. A receptet beküldte: leveli_beka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |