Tutireceptek.hu fejléc

Eperkenyér recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
30 dkg eper,
20 dkg liszt,
6 dkg cukor,
2 evőkanál sütőpor,
1 mokkás kanál őrölt fahéj,
5 dkg vaj,
1 tojás,
1 tojás sárgája,
fél citrom héja

Elkészítés:
Először az epret szétnyomkodjuk egy villával, majd az összes hozzávalóval összegyúrjuk, és alaposan összedolgozzuk. Kivajazott őzgerinc formában, előmelegített közép meleg sütőben 35 perc alatt készre sütjük. Sülés után kiborítjuk, porcukorral meghintjük, és félbevágott eperszemekkel díszítjük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromos kókuszkarika » Banán szexi bundában » Egyszerű túrós sütemény » Muffin juhtúróval, sajttal
» Édes falatkák » Eszkimó szelet » Mákos túró » Szőlős pite
» Újabb túrófelfújt » Fagyi szelet 2. » Epres krémes » Kulcsos kalács
» Habcsók » Kókuszgolyó szárítva » Orosz piskóta » Ribizlis desszert


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.