Tutireceptek.hu fejléc

Epres krémes recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
8 db tojásból piskóta,
1 kg földieper,
vaníliakrém.

Elkészítés:
8 tojásból a szokásos módon, nagy méretű, szögletes tepsiben piskótát sütünk.
Rácsra borítva hagyjuk kihűlni.
A földiepret megmossuk, megtisztítjuk, néhány szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit felnegyedeljük.
Elkészítjük a vaníliakrémet.
Míg a krém hül, az epreket a piskóta tetejére rendezzük.
Lenöntjük a kihűlt krémmel.
Egy hosszú pengéjű kés segítségével egyenletesen szétterítjük rajta a krémet, majd a tetejét a félretett eperszemekkel és mentalevéllel díszítjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kakaós krémes » Citromkrémes torta » Meggyes francia krémes » Zalai krémes
» Krémes süti » Kókuszos, ananászos krémes » Banánkrémes Pite » Almás krémes (Kata-féle)
» Epres-banános smoothi » Sajtkrémes melegszendvics » Raffaello -krémes sütemény » Krémes részegbarát
» Epres piskóta szeletek » Jeges epres kehely » Túrós epres zsemle » Gyors krémes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.