| Epres krémes receptSütemények, édességek Hozzávalók: 8 db tojásból piskóta, 1 kg földieper, vaníliakrém. Elkészítés: 8 tojásból a szokásos módon, nagy méretű, szögletes tepsiben piskótát sütünk. Rácsra borítva hagyjuk kihűlni. A földiepret megmossuk, megtisztítjuk, néhány szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit felnegyedeljük. Elkészítjük a vaníliakrémet. Míg a krém hül, az epreket a piskóta tetejére rendezzük. Lenöntjük a kihűlt krémmel. Egy hosszú pengéjű kés segítségével egyenletesen szétterítjük rajta a krémet, majd a tetejét a félretett eperszemekkel és mentalevéllel díszítjük. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |