| Energiaital zöldségekkel receptItalok, koktélok Hozzávalók: Egy csokor kapor 1 db kígyóuborka 4 dl paradicsomlé 2 dl sárgarépalé 1 ek. olívaolaj Tabasco szósz az ízesítéshez Elkészítés: A kaprot megmossuk, levelekre csipkedjük, finomra vágjuk. Az uborkát megmossuk, meghámozzuk, négy szeletet a díszítéshez meghagyunk, a többit nagyobb darabokra vágjuk. Az uborkát a paradicsomlével, a sárgarépalével, az olívaolajjal és a kaporral turmixgép segítségével pépesítjük. Az italt cseppnyi tabascóval ízesítjük, majd szétosztjuk 4 pohárba. Néhány kaporlevéllel és a pohár szélére tűzött uborkával díszíthetjük. Grillezéskor, beszélgetős nyárestéken 4 cl vodkával megbolondítjuk. A receptet beküldte: MRG1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |