Tutireceptek.hu fejléc

Diós mogyorós császármorzsa recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4 tojás
25 dkg liszt
2 teáskanál méz

4 dl tej
4 dkg vaj
5 dkg aprított dióbél
5 dkg aprított mogyoró
20 dkg erdei gyümölcs(fagyasztott)
porcukor a szóráshoz

Elkészítés:
A tojássárgákat a megsózott liszttel a mézzel és a tejjel simára keverjük,hozzáadjuk a a fehérjék keményre vert habját.
Majd belekeverjük az aprított diót mogyorót.
A vajat felhevítjük egy serpenyőben és belecsurgatjuk a tésztát.Mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
A sütés befejezése előtt röviddel szaggassuk szét két villával a tésztát és adjuk hozzá a kiolvasztott gyümölcsöt.Rakjuk ki tányérokra a császármorzsát és hintsük meg porcukorral.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mogyorós -csokis perec » Csokis-mogyorós finom suti » Földimogyorós borzaska » Mogyorós sajtgolyó
» Fahéjas császármorzsa » Mágikus mogyorós » Egyszerű mogyorós » Mogyorós csirke
» Mogyorós sertéscomb » Mogyorós csokoládés banán » Mogyorós árvácska korong » Karamelles mogyorós csoki
» Mogyorós piskóta kenyérkék » Smarni (Császármorzsa) » Diós, mogyorós keksz » Császármorzsa 2:


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.