Tutireceptek.hu fejléc

Tejszín krémsajt recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 dl tejszín, 1 mokkáskanál só és ugyanannyi cukor

Elkészítés:
A tejszínt szobahõmérsékleten hagyom savanyodni (ez a tejszín frissességétõl függõen 1-3 nap), majd géz- vagy ritka szövésû zsákocskába öntöm. Aláteszek egy edényt, ami a levét felfogja. Ha már nem csöpög, készen van a krémsajt, amit formába teszek és lefedve tárolom a hûtõszekrényben. (Ha a tejszín véletlenül savanyú, így szoktam hasznosítani.)

Elkészítési idő: 5 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes sajtos karaj » Tejszínes, tojásos karfiol » Tepsis tejszínes csirke » Sütőtökös tejszínes csirke
» Tejszínes csirke-penne » Tejszínes-gombás csőtészta » Tejszínes kocka2 » Tejszínes pulyka fasírt
» Tejszínes sajtkrémleves » Sajtos- tejszínes spagetti » Tejszínes pulykahús » Tejszínkrémtorta
» Tejszínes-túrós sütemény » Almás-tejszínes csirkemell » Tejszínes-tormás csirke » Tejszínes metélt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.