| Diabetikus krém réteslappal receptSütemények, édességek Hozzávalók: Diabetikus cukor 12 dkg 1 egész tojás 5 tojás sárgája 1,2 dl tej 0,5 l tejszín 5 db zselatin lap kevés rum vanilia réteslap Elkészítés: A cukrot tejet tojást vaniliát gőz fölött sürüre felverjük levéve a tűzről langyosra hütjük folyamatos keveréssel, a tejszínt felverjük a zselatint feloldjuk és a rumban felolvasszuk és hozzákeverjük a masszához majd lassan a felvert tejszínt is hűtöben hagyjuk megszilárdulni. kész réteslapból négyzeteket vágunk és megsütjük majd a krémmel felváltva összerakjuk. 1 kanál krém 1 lap,1 adag 3 gomboc és 3 lap. Tanácsok: diabetikus cukorral készült gyümölcsszószt szoktam hozzá késziteni. remélem sikerül másoknak is ez az édesség Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: rita0066 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |