Tutireceptek.hu fejléc

Dedölle recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg burgonya
20 dkg liszt
1 doboz tejföl

Elkészítés:
A burgonyát , annyi vizben, hogy épp ellepje, puhára főzünk. Ha megpuhult, villával összetörjük, és folyamatos keverés mellett belefőzük a lisztet. Ha elkészült a burgonyamasszánk, apró galuskákat szaggatunk belőle, és tejfölel összekeverjük. Piritott hagymával tálaljuk.


A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott gomba. » Flambírozott dinnyenyárs » Zöldséges lasagne » Parmigiana
» Kovászolt fokhagyma » Villámgyors brokkoli fasírt » Sajtos tejfölös burgonyakrém » Párolt patisszon
» "Hamburger ízű" zöldségek » Sajtos-tejfölös brokkoli » Sózott gombák télire » Karfiol felfújt
» Zöldséges virsli wokban » Zalai lepény » Cukkínis tekercs » Wokban készült diós brokkoli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.