Tutireceptek.hu fejléc

Debrecenis - kukoricás csusza recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
3 db Debreceni kolbász
1 doboz kukoricakonzerv
500 g nagy kocka tészta
1 nagy piros húsú paprika
1 kisebb csípős paprika
2 fej vöröshagyma
2-3 gerezd fokhagyma
petrezselyemzöld
bazsalikom
olaj

bors

Elkészítés:
A két vöröshagymát apróra vágjuk, a fokhagymát áttörjük, majd ezeket olajban megfonnyasztjuk. Felaprítjuk a két paprikát /aki nem szereti a csípős ételt, az a csípős paprika erét vágja ki/, és karikákra felvágjuk a kolbászokat. Ezeket mind beletesszük a hagymákhoz. Ízlés szerint adunk hozzá sót, borsot, és fedő alatt puhára pároljuk. Ezután hozzáöntjük a kukoricát, és az apróra vágott petrezselymet, bazsalikomot, és még 10 percig pároljuk.
Közben sós, olajos vízben kifőzzük a tésztát, leszűrjük, és hozzáadjuk az elkészült feltéthez. Összekeverjük és máris tálalhatjuk.
Jó étvágyat hozzá!


A receptet beküldte: Lady Blakeney


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kukoricás fasírt » Kukoricás-zöldborsós rizs » Kukoricás burgonyalepény » Kukoricás rizs
» Éva túrós csuszája » Tepsis csusza » Kukoricás zöldségfánk » Kukoricás-sonkás muffin
» Kukoricás palacsinta » Kukoricasaláta-kocsonya » Kukoricás csirkemell » Tonhalas-kukoricás lepény
» Tepertõs csusza » Kukoricás pulykaragu » Kukoricás paprika » Sonkás kukoricasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.