Tutireceptek.hu fejléc

Tepertõs csusza recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
30 dkg csuszatészta,
20 dkg libatepertõ,
2 dl tejföl,
só, törött bors,
10 dkg juhtúró,
5 dkg szalonnapörc.

Elkészítés:
A tésztát a szokásos módon, sós, forrásban lévõ vízbe téve megfõzöm. Közben a tepertõt ledarálom, összekeverem a juhtúróval, a sóval, a borssal és a tejföllel. A leszûrt fõtt tésztát megforgatom a tepertõs öntetben. Ezután az egészet forró sütõben addig pirítom, amíg a tetején ropogós kéreg nem keletkezik. Tálalás elõtt kevés szalonnapörccel meghintem.


A receptet beküldte: elvira1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csusza tepsíben » Éva túrós csuszája » Csirkés csusza » Kéthagymás csusza
» Rakott csusza » Kapros-túrós csusza » Rakott túrós csusza » Tepsis túrós csusza
» Túrós csusza serpenyőben » Juhtúrós kapros csusza » Halas csusza » Tepsis csusza
» Sonkás csusza » Lecsó túrós csuszával » Tejszínes csülkös csusza » Tepsis csirkés csusza


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.