Tutireceptek.hu fejléc

Csokoládéburokba zárt gesztenyemousse recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg étcsokoládé
diónyi vaj
25 dkg gesztenyemassza
25 dkg mascarpone sajt

Elkészítés:
Az étcsokoládét a vajjal vízgőz fölött felolvasztjuk. Egy 6 darabos szilikon muffinformát vékonyan kikenünk vele. Fél órára hűtőszekrénybe tesszük. Amikor a csoki megkötött átnézzük, ahol szükséges lejavítjuk úgy, hogy újra átkenjük csokoládéval. A gesztenyemasszát összekeverjük a mascarpone sajttal. A formába töltjük. Lezárjuk az olvasztott csokoládéval. Dermedésig, vagy felhasználásig hűtőszekrényben tároljuk. Végül óvatosan kifordítjuk a formából.


A receptet beküldte: MRG1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kis adag fánk » Mascarponetorta » Szilvás lepény ♥ » Szénhidrátszegény édességek
» Mogyorós macskanyelv » Stollwerck szelet » Finn tepsis palacsinta » Isteni sültalma
» Almás-diós rakott metélt » Havas kocka » Tofutöltelék » Hajni kefíres sütije
» Datolyás csók » Sacher-torta » Sárgabarackos muffin 1 » Gyümölcsös-diós kocka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.