| Csokoládéburokba zárt gesztenyemousse receptSütemények, édességek Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé diónyi vaj 25 dkg gesztenyemassza 25 dkg mascarpone sajt Elkészítés: Az étcsokoládét a vajjal vízgőz fölött felolvasztjuk. Egy 6 darabos szilikon muffinformát vékonyan kikenünk vele. Fél órára hűtőszekrénybe tesszük. Amikor a csoki megkötött átnézzük, ahol szükséges lejavítjuk úgy, hogy újra átkenjük csokoládéval. A gesztenyemasszát összekeverjük a mascarpone sajttal. A formába töltjük. Lezárjuk az olvasztott csokoládéval. Dermedésig, vagy felhasználásig hűtőszekrényben tároljuk. Végül óvatosan kifordítjuk a formából. A receptet beküldte: MRG1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |