Tutireceptek.hu fejléc

Csőben sült kelvirág recept

Kategória:
 Zöldséges ételek
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
1 közepes fej kelvirág
kevés só,ételízesítő
2 dl tejföl
1 db tojás
1 ek liszt
20 dkg trappista sajt
kevés őröltbors
1 kis csomag petrezselyemzöld

Elkészítés:
A karfiolt sós-ételízesítős vízben félig megfőzzük.A tejfölbe beletesszük az ek lisztet,1 tojást,sót,borsot,ételízesítőt és a petrezselyemzöldet és a sajtnak felét lereszelve.
A megfőtt karfiolt tűzálló tálba egészbe beletesszük.A tefölbe elkevert ízesítőket ráöntjük,tetejét megszórjuk a maradék reszelt sajttal.Sütőben rózsaszínre sütjük.

Tanácsok:
Ha a karfiolt elég sós vízben főztük akkor az öntetbe elég csak kevés ételízesítőt tenni.A leírt módon bármilyen zöldséggel elkészíthető,pl:brokkoliból,kelbimbóból is nagyon finom.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: allonsy


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csőben sült finomság » Csőben sült cikória » Lencse csőben sütve » Csőben sült karfiol
» Csőben sült brokkoli » Csőben sült milánói penne » Angolzeller csőben » Csőben sült sonkás karfiol
» Csőben sült hús » Csőben sült lencse » Csőben sült krumpli » Csőben sült szűzpecsenye
» Csőben sült tortilla lapok » Csőben sült burgonyatorta » Makaróni csőben sütve » Csőben sült currys csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.