| Csirkecombok joghurtos kukoricapehely kéregben receptHúsételek Hozzávalók: 8 csirkecomb /felső rész/ 1 kis pohár joghurt vagy kefir 1 db tojás 20-25 dkg kukoricapehely só vagy szárnyasfűszer olaj Elkészítés: A csirkecombok bőrét eltávolítom,sózom,vagy a fűszerrel beszórom. A joghurthoz keverek egy tojást. A kukoricapelyhet kissé összetöröm sodrófával,de maradhat egészben is. Egy tepsit kikenek olajjal. A csirkecombokat beleforgatom a joghurtos tojásba,éppen csak lecsepegtetem,és beleforgatom a kukoricapehelybe,majd azonnal az olajozott tepsibe teszem. "Panírozás" után a combok felületét is kissé meglocsolom olajjal,fóliát teszek a tepsire,és előmelegített sütőben 200 fokon kb. 40 percet sütöm,majd leveszem a fóliát és szép rózsaszínűre pirítom a kérget a combokon. Folyadékot nem kell a combok alá önteni. Tanácsok: A tojásos joghurtot ízlés szerint lehet még más fűszerekkel is ízesíteni. A receptet beküldte: Bévi48 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |