Tutireceptek.hu fejléc

Csiki gulyás recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg marhabélszin,
1 fej hagyma,
1 evőkanál zsír,
1 evőkanál paprika,
1 gerezd fokhagyma,
kömény,
1/2 kg savanyúkáposzta,
3 dkg rizs,
tejföl.

Elkészítés:
Egy nagy fej hagymát felkockázok és a zsírban fedő alatt megpirítom.
Rászórom a paprikát, a fokhagymát, a felkockázott húst és annyi vizet, hogy jól ellepje.
Mikor a hús félig megpuhult, beleteszem az egyszer átmosott savanyúkáposztát, a megmosott rizst és a káposztától függően sózom.
Az egészet fedő alatt puhára főzöm és tejföllel bőven megöntözve tálalom.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Moldvai gulyás » Palóc gulyás » Csíki kakas » Csángógulyás
» Aratógulyás » Libagulyás » Gulyásleves Mariann módra » Patiszongulyás
» Vörösboros csülökgulyás » Kolozsvári gulyás » Gyergyói gulyásleves » Csángó gulyás egyszerűen
» Babgulyás vadász módra » Az én betyárgulyásom » Marhagulyás paleosítva » Tenkesgulyás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.