| Csiki burgonya saláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 50 dkg. burgonya, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 csokor zöldpetrezselyem, 3 evőkanál olaj, 2 evőkanál ecet, 2 dl. húsleves ( lehet kockából is), só, őrölt fekete bors, 1 csokor metélőhagyma Elkészítés: A burgonyát karikára felszeleteljük, enyhén sós vizben megfőzzük. A vöröshagymát olajban megdinszteljük, majd az olajjal és ecettel, fűszerekkel, apróra vágott petrezselyemmel összekeverve felengedjük a húslével és a burgonyára öntjük. Hűtőben pihentetjük, majd felhasználás előtt megszórjuk kevés vágott metélőhagymával (ez esetleg el is maradhat) Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: varbóc Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |