| Csicsóka fasírt receptVegetáriánus ételek Hozzávalók: 10-12 db közepes csicsóka liszt ízlés szerint: őrölt bors, vegamix, só, petrezselyem, fokhagyma olaj, vagy ghí a kisütéshez, vagy a tepsi kenéséhez. Elkészítés: A csicsókát, amit jó alaposan megtisztítottunk, kefével megsúroltunk lereszeljük, kicsit megsózzuk, és állni hagyjuk pár percig, ezután a levétől kinyomkodjuk. Hozzátesszük a lisztet és ízlés szerint a fűszereket, amit természetesen tovább variálhatunk. ( pl. vöröshagyma, snidling…) Alaposan összegyúrjuk, gombócokat formázunk belőle, majd kicsit ellapítjuk. Süthetjük forró olajban, vagy tepsiben, mindkettő nagyon finom Tanácsok: A tepsisnek nagy előnye, hogy nem szívja tele magát zsiradékkal. A reszelésből kimaradt csicsóka darabokat, forró ghíben meg lehet sütni Bármilyen főzelék mellé kiváló feltét, de egy hatalmas adag salátával is nagyon finom! A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |