Tutireceptek.hu fejléc

Citromosan készített halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
80 dkg tőkehalfilé
1 kk. halfűszer
5 dkg vaj
1 db citrom
3 szál petrezselyemzöld

Elkészítés:
A halszeleteket megmosom, gazdagon megszórom halízesítő fűszerkeverékkel, és citromlével bőségesen meglocsolom 1-2 óráig a hűtőben állni hagyom. Ezután kivajazott hőálló edénybe teszem, a tetejére vaj szeletkéket teszek, és forró sütőben puhára sütöm. A kész halat citromkarikákkal és petrezselyemzölddel díszítem, és vajas burgonyával tálalom.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos párolt halfilé » Zöldséges tengeri halfilé » Fokhagymás tengeri halfilé » Sajtos-gombás halfilé
» Fokhagymás halfilé » Szezámmagos halfilé » Brokkolis halfilé » Fűszeres halfilé
» Tengeri halfilé másképpen » Kapros, krumplis halfilé » Halfilé joghurtköntösben » Tejszínes sült halfilé
» Ünnepi sütemény citromosan » Juhtúrós halfilé rántva » Halfilé sáfrányos vajjal » Pestos halfilé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.